torsdag 8. oktober 2009

Pizza eske igjen

Har laget denne esken med tilhørende kort til en kolega av meg som mistet sin mor tideligere i uken. Har ikke laget noe til en slik anledning før så har vært litt i tvil om hvordan jeg skal gjøre det. Men jeg likte å lage den forige pizza esken så da ble det det. Og så original som jeg er så ble den nesten eksakt lik som den forige men med andre papirer.
Har brukt hvit op papp farget bazzill og design ark fra My Minds Eye som heter Bella Bella. Blonden er fra Stoff og Stil.
Blomster, diamanter og perler er kjøpt hos Unik og sommerfuglene er fra Karen Marie klipp Panduro.

Stemplene er fra Ett Trykk og jeg har brukt Martha Stewart edge punch doily lace på den lille borden. Har brukt spray lim på den største blomsten og strødd over glitter.
Ble ikke fornøyd med selve kortet. Mangler noe. Men tiden strakk ikke til så da får det bli som det ble. Esken ble jeg fornøyd med.
Begynner å få skikkelig sansen for å lage esker. Må nok lete litt rundt å finne flere maler.

2 kommentarer:

  1. Kjempefin blogg, og mye inspirasjon til en nyfrelst kortlager:)
    Jeg synes de pizzaeskene er skikkelig flotte, hvor har du funnet oppskriften?
    Mvh Camilla M.

    SvarSlett
  2. Tusen takk for hyggelig kommentar, setter stor pris å det. Jeg har funnet turorial på pizza esken på www.splitcoaststampers.com. Utrolig mye fine tutorials på forskjellige esker, kort og poser. Takk for at du stakk innom og kom gjerne igjen.

    SvarSlett