fredag 9. juli 2010

Skisseboden - utfordring #3

Her inne ser du nesten at ørkenballene farer over skjermen om dagen............. hi hi

Vi er skikkelig ferister om dagen. Har vært på ferie på sørlandet (rettere sagt i Lyngdal) sammen med venner, og deretter tok vi turen til Bø i Telemark for å få med oss Sommarland.
Vi kunne ikke vært heldigere med været og selskapet. Vi har rett og slett hatt det helt fantastisk.

Og i dag farer vi videre. Må nyte hvert sekund av den ferien vi har igjen. Før vi vet ordet av det er det tilbake til hverdagen, jobb og de vanlige gjøremålene.

Så her kommer et litt sent innlegg.
Dette er mitt seneste DT bidrag hos Skisseboden. Denne gangen hadde vi en kjempe flott skisse laget av vår 12 år gammle gjestedesigner Hanna. Ta en tur inn til henne og legg igjen en koselig kommentar om hennes flotte skisse, eller noe av det andre fantastiske hun lager.
Jeg koste meg hvertfall utrolig med denne skissen.
Kom gjerne inn til oss på Skisseboden og legg igjen ett bidrag, det er ikke for sent ennå :)


Ha en fortsatt god sommer alle sammen. Jeg gleder meg til å jeg får tiden igjen til å sette meg ned og titte på alt det flotte dere lager.
Og tusen takk for alle de koselige kommentarene dere legger igjen hos meg. De gjør meg såååååå glad og jeg setter pris på hver og en av dem. Jeg kommer rundt og gjengjelder alle nå jeg er mere permanent tilbake.
Sommerklem fra Trine Lise

5 kommentarer:

 1. et nydelig kort du har her trine lise. ferie er flott. og på mandag er det vår tur. da setter vi nesen sørover. tar båten fra kr.sand til hirtshals, og tar en natt i ålborg. så langt er alt planlagt, men derifra er det bare på lykke og fromme. har sett oss ut en park helt sør i tyskland som heter ravensburger spielland.
  blir lite blogging fra mandag av på meg, men kanskje jeg lager noen innlegg og legger klar med jevne mellomrom da ;-)
  ha en flott helg. klem pia

  SvarSlett
 2. Ååå, så fint kortdu har laget! :) Kjempelekkert med utrolig flotte farger! Syntes det var utrolig sommerlig og supersøtt! :))

  Takk for koselig kommentar på bloggen min, og at du har lagt deg til som følger! :o) Ble veldig glad og er veldg takknemlig! Det du skrev her oppe, er også veldig rørende! Tusentakk! ;*

  Ønsker deg en superduper sommer videre! Høres virkelig ut som om du har hatt det toppers! :D Selv skal jeg sykle ritt i morgen, "Tour de Andørja" også skal jeg dra til Spania snart! :-) Hytteturer blir det også! :) Jeg gleder meg veldig!

  God helg,Klem

  SvarSlett
 3. Et kjempe flott og sommerlig kort! Herlige farger!!

  Ha en fortsatt fin sommerferie!
  Vi starter ferien vår nå:-)
  Klem Laila.

  SvarSlett
 4. Kjempefint kort. Fine farger og søtt stempel:o)

  God sommer!

  SvarSlett
 5. Kjempeflott kort du har laget her ja... Skikkelig søtt stempel også..

  SvarSlett