tirsdag 2. mars 2010

Jeg er tilbake! Både eldre og visere hi hi

Jeg får vell bare hoppe i det...
I dag blir jeg 30 år gitt!!! De søte 20 åra er forbi buhuuuu.....

Her er første innlegget jeg har lagt ut på veldig lang tid. Jeg har vært fraværende pga diverse grunner. Vi har pussa opp det nye hjemmet våres og flytta inn såklart.
Og så har jeg hatt en litt lei sykdomsperiode i noen uker nå.

For å gjøre en lang historie kort så ble jeg lagt inn på sykehus for en stund siden, opperert i en fei og nå går jeg å venter på ny opperasjon (som jeg forhåpentligvis slipper å vente så mye lengre på ).
Har vært aktivt sykemeldt en stund nå, så tid til å scrappe har det ikke vært mangel på, men kreativiteten har helt forlatt kroppen. Men her i vårt nye hus har jeg fått eget scrappe rom så nå er det virkelig innspirerende å sette seg ned å kose seg med hobby.

Her er en liten gavepose til en dame som jeg virkelig setter pris på. Hun er en av mine aller beste venniner og som tilfeldigvis har bursdag i dag, samme dag som meg. Posen var fylt med litt scrappesaker siden hun også lider av scrapesyken.

Du fantastiske dame! I love you Tina!!! Scrapp or die!!!!!! :-) hi hi hi
Posen er veldig enkelt laget. Har brukt litt saker og ting jeg har funnet igjen i flytting. En helt enkel hvit papirpose, litt tynn hyssing og litt bølgepapp. Ellers er hjertet kjøpt hos Unik, perlene også, fjær fra panduro og glansbildet er kjøpt i en leketøys butikk.

Nå lover jeg å komme sterkere tilbake i nytt hobby-rom.
Jeg blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar til meg, både dere jeg kjenner og dere jeg ikke kjenner.
Ha en fin dag! Hilsen 30 åringen :-S

4 kommentarer:

 1. Heisan!
  Jeg titter inn fra Rubberstampsforumet og her fant jeg jammen meg mye fine esker og annet!
  Gaveposen din er jo sååå søt da!

  Tok meg lov til å legge deg til i "jint'n rundt Mjøsa" i bloggen min ;)

  Klem

  SvarSlett
 2. Heisan.Jeg kommer også fra forumet og tatt et lite besøk.Gratulerer med dagen....ja ikke sant tida går fort,hihi.
  Mye flott du lager så jeg håper du får til å legge inn bildene etter vært.Jeg har vært på mange forum,men det er absolutt den beste på rubberstampsforumet og jeg tror du vil trives like godt som meg.

  Klem Fra Eva Helen

  SvarSlett
 3. Jrg btok også opfordringen din fra Rubberstampsforumet om å titte innom her, og jammen har du laget mange fine esker og kort! Håper du snart får til å legge ut tingene dine der også, så mange flere får se dem! Det er et flott forum!
  Klem fra Gro

  SvarSlett
 4. Hei!

  Så mye fint du lager! Dette var virkelig lekkert!
  Hanne

  SvarSlett